Over OAK Management

tijdelijk beheer van vastgoed

Door heel Nederland beheren wij leegstaand vastgoed. We werken samen met vastgoedbeheerders en eigenaren van leegstaand vastgoed zoals gemeenten, woningcorporaties, (particuliere) beleggers, zorginstellingen en vastgoedontwikkelaars.

Van het beheren van leegstaand vastgoed tot het managen van korte termijncontracten is altijd maatwerk vereist en heeft elk object zijn eigen vorm van beheer. Graag adviseren wij u bij het maken van afwegingen tussen de financiële mogelijkheden, het beperken van de risico’s die leegstaand vastgoed met zich meebrengen en de trajecten van tijdelijke verhuur.

Samen met u zullen wij een plan opstellen om uw object zo goed mogelijk te beheren en de risico’s van inbraak, koperroof, kraak en vandalisme af te dekken. Deskundig consult, flexibiliteit, betrouwbaarheid, zorgzaamheid, snel schakelen en beslissingen nemen zijn hierin essentieel.

Graag zijn wij u van dienst en delen wij onze expertise in het tijdelijk beheer van vastgoed. Wij bieden u beheer op maat zonder dat daar kosten aan verbonden zijn en zorgen binnen 24 uur voor een oplossing voor uw leegstaande object.

Voor vragen, een afspraak of informatie:

Onze diensten

Leegstandbeheer

Tijdelijke verhuur

Tijdelijke beveiligingsoplossingen

24/7 bewaking en toezicht

Ontruiming

Onderhoud & noodafdichtingen

Bel of mail ons voor meer informatie.
We helpen je graag verder.