Neem contact op

we helpen je graag verder

Neem vrijblijvend contact met ons op:

Ons kantoor

Dr. Kuyperstraat 1
2514 BA Den Haag

Veelgestelde vragen

Waar heeft OAK Management gebouwen in beheer?

OAK Management beheert door geheel Nederland gebouwen.

Hoe lang kan ik in een gebouw blijven?

De minimale termijn is bij bewoning 28 dagen. Bij bedrijfsmatig gebruik is dit ook 28 dagen. Vaak worden wij niet betrokken bij de plannen en weten wij ook niet wat de status is en is het dus onzeker hoe lang je in een gebouw kan blijven. We kunnen nooit zekerheid geven over de duur.

Werken jullie met een wachtlijst?

Er is inderdaad een wachtlijst. Helaas is het aanbod van gebouwen/ woningen kleiner dan de vraag en kunnen we dus zeker niet iedereen helpen. Als wij een nieuw gebouw in beheer krijgen, wordt het direct ingevuld met mensen die we doorplaatsen (mensen die weg moeten uit een ander object omdat de eigenaar de overeenkomst heeft opgezegd) en met mensen die zich bij ons ingeschreven hebben. We weten meestal niet wanneer er een nieuw object binnenkomt.

Zijn er kosten verbonden aan mijn inschrijving?

De inschrijving bij ons op de website is gratis. Zodra je bij ons een overeenkomst tekent, betaal je eenmalig administratie-/ inschrijfkosten.

Zijn er bepaalde eisen waaraan ik moet voldoen?

Je dient 18 jaar of ouder te zijn. Ook vragen we flexibiliteit, betrouwbaarheid en dat je snel kan verhuizen gezien de relatief korte opzegtermijnen.

Hoe kan ik mij inschrijven?

Via deze site kan je een inschrijvingsformulier invullen en verzenden. Je ontvangt daar een bevestiging van.