Inschrijven

voor woon- of werkruimte

Ja, ik schrijf me vrijblijvend in.

Ik blijf graag op de hoogte van het nieuwste aanbod woon- en werkruimte.

  Persoonsgegevens  Adresgegevens

  Contactgegevens  Wat voor ruimte zoek je?  Bedrijfsgegevens (alleen invullen indien je werkruimte zoekt)  Heb je speciale wensen of opmerkingen?


  Bij het versturen van dit formulier ga je akkoord met de privacyverklaring.

  Voorwaarden

  Check of je in aanmerking komt voor tijdelijk huren van woon- of werkruimte.

  Voorwaarden anti-kraak woonruimte

  Een bruikleenovereenkomst is op zowel tijdelijke bewoning als bedrijfsmatig gebruik van toepassing en is bedoeld als flexibele oplossing voor zowel een eigenaar als een gebruiker. Het houdt in dat je je voor een kortere termijn in een tijdelijk leegstaand object huisvest met het doel dit te “bewaken” tegen ongenode gasten en onvoorziene omstandigheden als lekkage, vandalisme etc. en dit te melden bij OAK Management.

  De bruikleenovereenkomst wordt “om niet” afgesloten, dat wil zeggen, zonder dat er huur in rekening wordt gebracht. Het kan wel zo zijn dat er servicekosten worden doorberekend voor het gebruik van de nutsvoorzieningen.
  De bruikleenovereenkomst onderscheidt zich onder andere van een huurovereenkomst doordat deze geen huurbescherming biedt.

  Een bruikleennemer dient goed voor het object dat in bruikleen is gegeven te zorgen, zich als goed huisvader te gedragen en dient te zorgen voor het in stand houden van een representatieve staat van het object en het aanwezig houden van de basisvoorzieningen.
  Het in bruikleen geven van een object wordt gedaan om tijdelijke leegstand tegen te gaan en te voorkomen. Het is een overbrugging tot er een andere bestemming is gevonden voor het object. Dit kan zijn sloop, renovatie, verhuur, verkoop, ontwikkeling etc.
  Het is zodoende dus vaak niet het geval dat een bruikleengever groot onderhoud aan het object gaat uit voeren.

  Onze bruikleenovereenkomst wordt aangegaan voor onbepaalde tijd. Voor tijdelijke bewoning wordt een opzegtermijn van 28 dagen in acht genomen. Voor bedrijfsmatig gebruik wordt de minimale opzegtermijn van 14 dagen in acht genomen.

  Mocht je interesse hebben in een woning of een bedrijfsruimte op basis van een bruikleenovereenkomst dan hebben we per mail de volgende zaken van de nodig:

  Voor tijdelijke bewoning:

  • kopie paspoort, identiteitskaart of rijbewijs
  • kopie aansprakelijkheidsverzekering particulieren
  • kopie van een recent bankafschrift en/of bankpas

  Voorwaarden tijdelijk huren werkruimte

  Om in aanmerking te komen voor een tijdelijke huurwoning via OAK Management zijn er een aantal zaken waar u rekening mee dient te houden.

  Gezien het tijdelijke karakter van onze dienstverlening plaatsen wij geen mensen onder de 18 jaar, geen ouders met inwonende kinderen onder de 18 jaar en zijn huisdieren helaas niet toegestaan.

  We verwachten van onze tijdelijke huurders dat ze zich flexibel en verantwoordelijk opstellen en dat ze rekening houden met hun omgeving. Een tijdelijke huurovereenkomst is voor minimaal zes maanden. Vanaf deze zes maanden geldt er een wettelijke opzegtermijn van drie maanden vanuit de verhuurder. Mocht je zelf willen verhuizen dan nemen we een opzegtermijn van 1 maand in acht.

  Om je aanvraag in behandeling te nemen vragen we je van te voren per mail een aantal zaken aan ons te overleggen. Zorg ervoor dat wij alles in ons bezit hebben anders kunnen we je aanvraag niet in behandeling nemen.

  • Kopie van een geldig paspoort, identiteitskaart of rijbewijs;
  • Kopie van een loonstrook/ brief studiefinanciering/ uitkeringsverklaring;
  • Kopie van een recent vast inkomen/ bankafschrift;
  • Een ingevuld IB60-formulier. Deze is aan te vragen via de belastingtelefoon op 0800-0543. Hou er rekening mee dat dit ca. 5 werkdagen duurt

  Graag de bovenstaande gegevens mailen naar: post@oakmanagement.nl. Mocht u nog vragen hebben dan kunt u deze vragen ook naar dit mailadres sturen.

  Zodra we een geschikte tijdelijk huurwoning binnen hebben nemen we contact met u op!