Selecteer een pagina

Bewaking en toezicht

Onze bewakings- en toezichtservice biedt een breed assortiment aan voordelige, preventieve oplossingen met betrekking tot diefstal, vandalisme, kraak en ongenode gasten. Ook voorkomt het problemen bij tijdelijke leegstand, renovatie, verbouwing, bouw of sloop. Hierbij wordt betaalbaar het maatwerk geleverd dat op uw project van toepassing is, eventueel met ondersteuning van onze eigen technische dienst.

Diensten die wij aanbieden:

  • 24 uur per dag, 7 dagen per week
  • dagdelen vanaf 3 uur
  • weekend 24/7, van vrijdagmiddag 18 uur tot maandagmorgen 9 uur
  • 24/7 tijdens (school)vakanties
  • gebouwsurveillance
  • bouwplaatssurveillance
  • controlediensten

U als opdrachtgever bepaalt tot op het halve uur nauwkeurig de mate van supervisie in en rond het object en/of terrein. Het risico van diefstal, vandalisme, kraak en ongenode gasten kunnen een destructieve uitwerking hebben op uw object. Tevens kan dit leiden tot frustratie van de ontwikkeling, extra kostenposten en een negatieve uitstraling op de omgeving. De dienstverlening van OAK Management is er op gericht om deze zaken in de kiem te smoren en te voorkomen dat incidenten op uw terrein of in uw object plaatsvinden. De permanente aanwezigheid van onze mensen heeft een sterk ontmoedigende werking op ongenode gasten. Mochten er onverhoopt toch incidenten plaatsvinden dan wordt getracht dit tot een minimum te beperken en zal direct contact opgenomen worden met de politie. Naast de preventieve werking kunnen onze mensen ook ingezet worden om bepaalde processen doorgang te laten vinden tijdens uw afwezigheid.

Elk object vergt zijn eigen aanpak en heeft zijn eigen specifieke benodigdheden. Om de kosten laag te houden kunnen we samen met u een efficiënt plan uitwerken.

We komen graag bij u langs om maatwerk te leveren.

Meer informatie of een afspraak: info@oakmanagement.nl of 088-800 6700.