Selecteer een pagina

Voorwaarden tijdelijk huren

Om in aanmerking te komen voor een tijdelijke huurwoning via OAK Management zijn er een aantal zaken waar u rekening mee dient te houden.

Gezien het tijdelijke karakter van onze dienstverlening plaatsen wij geen mensen onder de 18 jaar, geen ouders met inwonende kinderen onder de 18 jaar en zijn huisdieren helaas niet toegestaan.

We verwachten van onze tijdelijke huurders dat ze zich flexibel en verantwoordelijk opstellen en dat ze rekening houden met hun omgeving. Een tijdelijke huurovereenkomst is voor minimaal zes maanden. Vanaf deze zes maanden geldt er een wettelijke opzegtermijn van drie maanden vanuit de verhuurder. Mocht je zelf willen verhuizen dan nemen we een opzegtermijn van 1 maand in acht.

Om je aanvraag in behandeling te nemen vragen we je van te voren per mail een aantal zaken aan ons te overleggen. Zorg ervoor dat wij alles in ons bezit hebben anders kunnen we je aanvraag niet in behandeling nemen.

  • Kopie van een geldig paspoort, identiteitskaart of rijbewijs;
  • Kopie van een loonstrook/ brief studiefinanciering/ uitkeringsverklaring;
  • Kopie van een recent vast inkomen/ bankafschrift;
  • Een ingevuld IB60-formulier. Deze is aan te vragen via de belastingtelefoon op 0800-0543. Hou er rekening mee dat dit ca. 5 werkdagen duurt

Graag de bovenstaande gegevens mailen naar: post@oakmanagement.nl. Mocht u nog vragen hebben dan kunt u deze vragen ook naar dit mailadres sturen.

Zodra we een geschikte tijdelijk huurwoning binnen hebben nemen we contact met u op!